23May

Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΒΟΥΣ

image_750x_63ee0fb8f1ee4

Ποιος φόβος είναι μεγαλύτερος από εκείνον του θνητού ανθρώπου για το άγνωστο; Μέχρι πιο σημείο μπορούν να κλονιστούν τα λογικά του, όταν έρχεται αντιμέτωπος με κάτι ανεξήγητο και συνάμα απειλητικό προς την ίδια του την ύπαρξη;

Σε αυτή τη συλλογή διηγημάτων από τη Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας, μέσα από εννέα διηγήματα εξερευνάται η φύση του κοσμικού τρόμου και η επιρροή της στην ανθρώπινη υπόσταση.

9 διηγήματα υφολογικά πιστά στο ανοίκειο, το απειλητικό και το ακατανόητο

9 διηγήματα γραμμένα στη Σκιά του Ερέβους

 

Μπορείτε να διαβάσετε το διήγημά μου "Τα Μάτια στο Κιβώτιο 7Β" στη συλλογή διηγημάτων "Η Σκιά του Ερέβους" που διατίθεται δωρεάν σε μορφή E-Book (Pdf) σε μια έκδοση που επιμελήθηκε με πολύ μεράκι και υψηλή αισθητική η Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας Καρδίτσας (ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.Κ).

 

Κατεβάστε το δωρεάν E-Book εδώ: https://www.lefalok.gr/h-skia-tou-erevous

 

Εντελώς μεταξύ μας, και μην βγει παραέξω, πρέπει να ομολογήσω ότι πως ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά μου να συμμετέχω σε αυτό το συλλογικό εγχείρημα μαζί με μερικούς από τους πλέον αξιόλογους νέους συγγραφείς του φανταστικού, άτομα με αφιλοκερδή αγάπη για τη λογοτεχνία μεταφυσικού τρόμου που μου υπενθύμισαν με τον πλέον πηγαίο τρόπο μέσα από την παθιασμένη τους γραφή το γιατί αγαπώ τόσο το συγκεκριμένο λογοτεχνικό είδος. Σε μια εποχή όπου με λύπη κανείς διαπιστώνει ότι τα καρκίνωματα της μικροπρεπούς ματαιοδοξίας, των ναρκισσιστικών διαταραχών και της θρασείας εξαπάτησης πολλαπλασιάζονται με ανησυχητικούς ρυθμούς στον συγγραφικό χώρο, η ΛΕ.ΦΑ.ΛΟ.Κ και τα μέλη της αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα προσγειωμένης καθαρότητας και αφιλοκερδούς προσφοράς στη λογοτεχνία. Νιώθω πραγματικά πλούσιος που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τέτοιους ανθρώπους.

Article Published: Tuesday, 23 May 2023